marrenordlund

Snart hemma

Publicerad 2012-09-24 22:21:20 i Allmänt,

Inte är det långt kvar innan man åker hem till Jönköping. Fyra veckor kommer att gå fort. Idag har det varit en riktigt bra dag, igår var en bra dag och i förrgår var nog en av det bästa dagarna jag haft här hitintills. Stjärnorna lyse klart varje kväll, värmen i en lagom dos på dagarna och studierna går som på räls. Fick godkänt på min senaste uppsatts och så har det varit sedan jag började, det har varit stressigt men gått bra. Har gett ett löfte till mig själv från och med imorgon, Det ska bli intressant att se hur pass allt kommer att förändras. En uppdatering på detta kommer om exakt Fyra veckor från idag den 24 oktober. Hemresan har vi diskuterat oc kommit överens om att vi beställer biljetter utefter vad priserna ligger på dag för dag i mitten av oktober. Nu har jag varit ledig från studier sedan i fredags men imorgon så ska jag sätta igång igen och har 2 uppsatser att skriva som ska vara klara om 20 respektive 18 dagar så det ska nog gå bra. Tänker på er där hemma och hoppas ni mår bra
Kramar från Turkiet /M

surprise

Publicerad 2012-09-20 00:34:56 i Allmänt,

Fick en överraskning på min mobil i form av ett meddelande, i det stod hej hur mår du sötnos. Min reaktion var med avsmak då om jag verkligen hade känt personen så hade jag haft denne som kontakt i telefonen. Letade fram vem det var som skickade på eniro och facebook och fick fram vem det var som skickat. Mycket riktigt så känner jag inte personen, detta är både roande och lite smått läskigt att någon facktiskt gör så. Idag har man inget privat, adress och telefon och födelsedag kan man hitta på eniro helt sanslöst om man tänker på det.
 
Snart är det nedräkning till att åka hem till Sverige. Har börjat titta lite på lägenheter i Sverige har väldigt sugen på att köpa en har varit det ett tag så till nästa år får det bli så men håller lite koll på marknaden så länge. 
 
Imorgon ska det bli studier för hela slanten precis hela dagen, fördelen är att man kan ta en paus och simma lite i poolen det är ju inte helt fel. 
 
På fredag kommer Emma för att stanna hos oss i 3 veckor det ska bli trevligt. 
 
för alla som inte varit i Side Turkiet säger jag bara att det är värt resan och pengarna men det slår fortfarande inte Italien dessa platser i världen har jag besökt än så länge som vart toppen
 
Italien
Mallorca 
Frankrike 
New York
Chicago
Turkiet 
 
kramar från Turkiet / M 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela